Kim bunlar?

Başıboş köpek sorunu ülkede en büyük sorunlardan biri haline gelirken Konya'da bir barınakta meydana gelen olay ülke gündeminde şok etkisi yarattı.

Kim bunlar?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başıboş köpek sorunu ülkede en büyük sorunlardan biri haline gelirken Konya’da bir barınakta meydana gelen olay ülke gündeminde şok etkisi yarattı.

Konya’da bir hayvan barınağında köpeklere uygulanan şiddet, vicdanı olan her kesimden insan tarafından kınanırken Twitter’da bir sohbet odasında günler öncesinden yapılan bir konuşma olayın bir başka boyutunu gözler önüne serdi.
Yapılan paylaşımda konuşmacılardan birinin seçimlerden önce köpek sorunu üzerinden toplumsal infiale neden olacak paylaşımlar yapacaklarını itiraf etmesi birileri tarafından toplumun sinir uçlarına dokunmak için köpek sorunu üzerinden “bir provokasyon mu kurgulanıyor” sorusunu akıllara getirdi.

 “SEÇİM YAKLAŞTIKÇA VİTES YÜKSELTECEĞİZ”


Söz konusu paylaşımda konuşan şahsın “Seçim yaklaştıkça vites yükselteceğiz. Yani burada bir çok şeyi göze alacağız, çok gaddar, çok acımasız  paylaşımlar da gelmeye başlayacak yakında. Bu öldürülen hayvanların videolarını, fotoğraflarını paylaşın. Elimde bin adet video var hepsini paylaşacağım” dediği öğrenildi.

İŞTE O SKANDAL KONUŞMA>>>

Kaynak: HAKİMİYET.COM

 

 

Bakmadan Geçme