• Haberler
  • Spor
  • Kim Min-Jae, Bayern Münih'e transfer oluyor!

Kim Min-Jae, Bayern Münih'e transfer oluyor!

Transfer sezonunun en dşkkat çeken isimlerinden biri olan Kim Min-Jae, Bayern Münih'e transfer oluyor.

Kim Min-Jae, Bayern Münih'e transfer oluyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SPOR HABERLERİ: Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae, İtalyan ekibinde  gösterdiği performans sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Güney Koreli savunmacı, İtalya Serie A'da yılın en iyi savunmacısı seçildi.

Napoli’de gösterdiği performans sayesinde dünya devlerini peşine takan Güney Koreli savunmacı’nın  sözleşmesinde, transfer döneminin ilk 15 gününde aktif hale geçecek olan 50 milyon euroluk bir serbest kalma maddesi var. Ancak Bayern Münih, bu bedelin üzerine çıkarak Kim Min-Jae'yi kadrosuna katacak.

Yabancı basında yer alan habere göre Alman Devinden bu transfer için Napoli’ye yaklaşık 60 milyon euroluk ödeme yapılması bekleniyor.  oyuncuyu elinde tutamayacağını bilen Napoli yönetimi de yeni stoper aramaya koyuldu.

Foto Mercato’da yer alan habere göre Premier Lig’i Şampiyonlar Ligi potasında tamamlayan Manchester United ve Newcastle United’ın yakın ilgisine rağmen Min-Jae, Alman devinin yıllık 10 milyon euroluk teklifini kabul etti. Transferin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

SPOR HABERLERİ - HAKİMİYET 
 

Bakmadan Geçme