Kızılay Karatay Şubesi Asrın Felaketinde Deprem Bölgesine Ulaşan Ekip Oldu!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yardıma koşan Kızılay Karatay Şubesi Ekipleri, deprem bölgesinde canhıraş çalışma başlattı.

Kızılay Karatay Şubesi Asrın Felaketinde Deprem Bölgesine Ulaşan Ekip Oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hatay ilinde meydana gelen yıkımlar nedeni ile mağdur olan vatandaşlara ulaşamaya çalışan ekipler, Hatay Valiliği ve İl Jandarma Komutanlığı ile koordine olarak sahada hızlı ve aktif çalışmalar yaptı.

Deprem mağduru vatandaşların ihtiyaçları listelendikten sonra hızlıca yardımları bölgeye ulaştıran ekipler, vatandaşların yaralarını sarmaya çalıştı.

Öte yandan Hatay ilinde çalışma yürüten Kızılay Karatay Şubesi ekipleri, Karatay şube merkezi ile irtibata geçerek ihtiyaç olan malzemelerin Hatay’a ulaşmasını sağladı.

Konu ile ilgili konuşan Kızılay Karatay Şubesi Başkanı Ali Küçük, ‘’Deprem haberini alır almaz ekiplerimizi hazır hale getirerek hızlı bir şekilde Hatay ilimize ulaşmasını sağladık. Oradaki arkadaşlarımız bizlere acil ve temel olarak ihtiyaç olan maddeleri listelediler ve burada da gönüllülerimizle çalışma yürüterek ihtiyaç malzemeleri ile dolu tırlarımızı deprem bölgesine ulaştırdık, depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya çalıştık.’’ diye konuştu.

Deprem bölgesine ulaştıkları andan itibaren vatandaşların yaralarını sarma noktasında en büyük destekçilerinin gönüllüler olduğunu belirten Küçük, dayanışma ruhu ile yaraların sarıldığını söyledi. Böyle felaketlerin milletimizin başına tekrar gelmemesi temennisinde bulunan Küçük, tüm vatandaşları deprem başta olmak üzere doğal afetler konusunda bilinçli olmaya davet etti.

Bakmadan Geçme