KOBİ'ye Özel Yeni Yıl Hediyeleri: 100 Apple'dan Birini Kazanırken 6 Bin TL Kazanın!

Akbank KOBİ'lere özel çekilişle yüzlerce Apple ürünü dağıtıyor. Bankacılık hesabı bulunan her KOBİ kampanyaya ek 6.000 TL'ye kadar chip para kazanıyor.

Akbank'ın 31 Aralık tarihinde sona erecek KOBİ'lere özel çekiliş kampanyası müjde ile duyuruldu. Akbank mobil uygulaması içerisinde yer alan “kampanyalar” alanında öne çıkan “KOBİ yeni yıl çekiliş” kampanyasına başvuru butonu aktif hale getirildi. Kampanya dönemi boyunca 100 adet Apple ürünü kazanmak isteyenler birbirinden farklı iPhone 15 Pro Max cep telefonu, Apple Watch Ultra kol saati, iPad Pro, Airpods Pro Max kulaklık sahibi oluyor.

Hesap Açılışına 6 Bin TL Hediye!

Kampanyaya katılan her KOBİ müşterisi 5 adet çekiliş hakkı kazanıyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin banka müşterisi olması yetiyor. Akbank KOBİ hesap açılışına 6.000 TL'ye kadar chip para hediye ediyor.

Akbank KOBİ Fırsatları Nelerdir?

Banka kartı, ticari kart ile mobil ya da telefon üzerinden yapılacak ödemeler için harcadıkça kazandıran kampanya başladı. Fatura ödeme talimatı, SGK ödeme talimatı veya çek karnesi ödemelerinde chip para kazandıran kampanya 31 Aralık tarihinde sona erecek. Üstelik KOBİ hesap müşterisi 3 ay ücretsiz EFT ve havale fırsatı elde edecek.

 

Bakmadan Geçme