Kobra Murat Kimdir? Kobra Murat'ın Hastalığı Nedir? İşte detaylar…

Roman şarkıları ile tanınan Kobra Murat Kimdir? Kobra Murat'ın Hastalığı Nedir? İşte detaylar…

Kobra Murat Kimdir? Kobra Murat'ın Hastalığı Nedir? İşte detaylar…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kendine has tarzı ve kişiliği ile bilinen asıl ismi Murat Divandiler olan "Kobra Murat" geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırıldı. Sevdiklerini korkutan açıklamalarda bulunan Kobra Murat,  Ölüm tehlikesi olan bir ameliyata gireceğini belirterek helallik istedi.

Kobra Murat Kimdir? Kobra Murat'ın Hastalığı Nedir? İşte detaylar…

KOBRA MURAT KİMDİR?

Romanların Prensi olarak bilinen Kobra Murat İstanbul Balat'ta yaşıyor. Asıl mesleği terzilik olan  Kobra Murat, 26 yıl önce konfeksiyonda tanıştığı Emine ile evlenmiştir ve evli ve 3 çocuk babasıdır. Oğulları Doğuş ve Yiğithan'dan altı yıl  sonra,  bir kız çocuk sahibi oldular. 30 Temmuz 2007'de Sergül dünyaya geldi. Gerek sosyal medyada gerek TV ekranlarında sergilediği şovlarla popüler bir hal alan Kobra Murat'ın Roman Show adlı bir albümü bulunuyor. Kobra Murat Kalite ve Antalya Gaydası parçaları oldukça ünlüdür.

Kobra Murat Kimdir? Kobra Murat'ın Hastalığı Nedir? İşte detaylar…

KOBRA MURAT'IN HASTALIĞI NEDİR?

Kobra Murat’ın sevdiklerini korkutan açıklama da şunları söyledi;  "Buradan bir açıklamada bulunacağım. Belçika Gent'den gelirken uçakta aniden karnımda bir patlama oldu. Ambulansla beraber direkt Balat'a hastaneye geldik. Tetkikler yapıldı. Maalesef bağırsağım çatlamış" açıklamasında bulundu.
Açıklamasına "Şimdi beni ameliyata alacaklar. Bu ameliyat süreci 1 ay sürecekmiş. Hepinizden helallik istiyorum. Hepinizden dualar istiyorum. Şuana kadar sizleri eğlendirdim. Her zaman oynadık, güldük ve güzel günler gördük. Dualarınızla Allah devamını getirsin inşallah. İyileşme sürecinde de gidemediğim işlerin bütün ücretleri geri ödenecektir. Hakkınızı helal edin. Doktor yüzüme ameliyatın bayağı ağır geçeceğini söyledi. Ölüm tehlikesi olan bir ameliyat. İnşallah dualarınızı bekliyorum" diyerek son sözlerine değindi.

KOBRA MURAT SON SAĞLIK DURUMU NASIL?

Saatler süren ameliyattan sonra yoğun bakıma alınan Kobra Murat’ın durumu  iyiye gidiyor.

Bakmadan Geçme