Kocaelispor Teknik Direktörü İnan: 'Konyaspor kadar mücadele edersek 3 puan alırız'
Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda oynayacakları Konyaspor mücadelesinde rakip kadar mücadele ettikleri takdirde 3 puan alacaklarına inandığını belirtti.
Trendyol Süper Lig 9. haftasında Kocaelispor, 18 Ekim Cumartesi günü saat 14.30’da Konyaspor ile karşılaşacak. Maç hazırlıklarını tesislerde sürdüren yeşil-siyahlılarda Teknik Direktör Selçuk İnan, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
“OYUNCULAR ÇOK İSTEKLİLER”
Selçuk İnan, Konyaspor mücadelesiyle ilgili değerlendirmede bulunarak, “Konyaspor sahasında seyircileriyle beraber güçlü bir profil çiziyor. Ancak biz iyi yoldayız, iyi bir takımız. Konya kadar mücadele edersek onlardan mutlaka 3 puan alacağımızı düşünüyorum. Takımıma çok güveniyorum. Oyuncular çok istekliler. En azından bir hava yakaladık, bu havayı sürdürmek adına bu galibiyet serisini devam ettirmeniz gerekiyor. Oyuncularıma bunu aşılamaya çalışıyorum” diye belirtti.
“KONYA'YA YÜKSEK HIZLI TRENLE GİDİLECEK”
Konya deplasmanına yüksek hızlı trenle gidilecek olmasına değinen başarılı teknik adam, “Biraz daha rahat olacağını düşünüyorum. Açıkçası uçak saatleri de bize tam uymuyor. Biraz daha yol uzuyor. Hem böyle halkla iç içe olmak, beraber yolculuk etmek de farklı olabilir. Oyuncularımızla böyle bir şey paylaştık. Güzel olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.