KOMEK'ten İslam İlmihali Kursu

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları tarafından işitme engelli kadın kursiyerlere yönelik uzaktan eğitim yöntemiyle İslam ilmihali eğitimleri gerçekleştiriliyor.

KOMEK'ten İslam İlmihali Kursu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları tarafından işitme engelli kadın kursiyerlere yönelik uzaktan eğitim yöntemiyle İslam ilmihali eğitimleri gerçekleştiriliyor. Eğitimlere Konya başta olmak üzere yurt içinden ve yurt dışından 55 kursiyer katılıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda (KOMEK) işitme engelli kadın kursiyerler için çevrimiçi İslam İlmihali eğitimleri veriliyor.

Sürekli kendisini yenileyen ve ihtiyaca yönelik eğitimler planlayan KOMEK Uzaktan Eğitim Merkezi (KUZEM), her yeni eğitim-öğretim döneminde dezavantajlı bireyleri de unutmuyor.

İslam ilmihali konularını herkesin bilmesi ve öğrenmesi amacıyla yürütülen eğitim kapsamında işitme engellilere yönelik eğitim başlatan KUZEM, Konya başta olmak üzere Türkiye’nin farklı illerinden ve yurt dışında yaşayan işitme engelli bireylerin katılımıyla dersleri sürdürüyor.

55 kursiyerin katılımıyla 27 Ocak’a kadar 60 dersle devam edecek eğitimler, haftanın bir günü sabah ve öğle olmak üzere iki farklı oturumda gerçekleştiriliyor.

Bakmadan Geçme