Ziynet çantasıyla yakalanan Komiser yardımcısı ve bekçi göz altına alındı

Hatay'da Polis durumundan şüphelendiği aracı durdurdu. Komiser yardımcısının kullandığı araçta yapılan aramada enkaz altından alındığı tahmin edilen ziynet eşyaları, farklı para birimlerine ait paralar, elektronik cihazlar, cep telefonları ele geçirildi. Komiser yardımcısı ve yanında bulunan bekçi gözaltına alındı.

Ziynet çantasıyla yakalanan Komiser yardımcısı ve bekçi göz altına alındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Geçtiğimiz günlerde bir emniyet müdürünün evinde deprem bölgesine gönderilen yardım kolilerinin ele geçirilmesinin ardından bu kez bir komiser yardımcısı ve bir bekçi enkaz altından çıkardıkları ziynet eşyaları değişik ülkelere ait para, elektronik cihazlarla dolu çantayla yakalandı.
Hatay’da görev yapan Tokat T Özel Harekat Şube Müdürlüğü polisleri Hatay’ın merkez Emek Mahallesi 3317 sokak içerisinde durumundan şüphelendikleri aracı durdurdu. Araçtaki Sakarya Emniyet Müdürlüğünde görevli H.G ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünde görevli S.Ö’nün panik tavırlar sergilemesi üzerine polis ekipleri araçta arama yaptı. 
Yapılan aramada bagaj bölümünde içinde çok miktarda ziynet eşyaları, farklı para birimlerine ait paralar, elektronik cihazlar, cep telefonlarının bulunduğu çanta ele geçirildi. Olay Yeri İnceleme Ekiplerince muhafaza altına alınan malzemeler Asayiş Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Gözaltına alınan komiser yardımcısı ve bekçi alınan sağlık raporlarının ardından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

KONYA HABER - HAKİMİYET

Bakmadan Geçme