Komşusuna kızdı, kurşun yağdırdı!

Burdur'da komşusuna kızan bir kişi, aracından tüfek çıkarıp kurşun yağdırdı. Şahıs, bekçiler tarafından etkisiz hale getirildi.

Olay, Burdur Merkez Konak Mahallesi Cengiz Topel Caddesi ile Fevzi Paşa Caddesi kesişiminde meydana geldi.

15 AAF 626 plakalı otomobiliyle birlikte caddeye gelen 71 yaşındaki N.D. isimli şahıs, karşı apartmanda oturan Gökhan Güler’e ait 15 GMG 75 plakalı otomobilin çöp konteynerinin yerine park edildiğini, konteynerin ise başka bir tarafa alındığını görünce sinirlendi.

N.D, otomobilinden inerek bagajda bulunan ruhsatsız av tüfeğini çıkardı, ardından Güler’in otomobiline 7 el ateş 1etti. Silah seslerini duyan bekçiler olay yerine gelerek N.D.’yi etkisiz hale getirdi.

Öte yandan, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay esnasında evinde uyuyan Gökhan Güler camından dışarıya baktığında polis ve bekçileri gördü.

Polislerin aracının fotoğrafını çektiğini fark edince aşağıya indi. Ama büyük bir şok yaşadı. N.D. ise polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.

"Olay anında araç içerisinde olabilirdik, şikayetçiyim"

Gökhan Güler, “Ben esnafım, kuaför dükkanı işletiyorum. Şahsı kesinlikle tanımıyorum. Hiçbir husumetim de yok ama gecenin bir vakti 7 el ateş etmiş, aracıma sıkmış.

Bende olayın bu kadarını biliyorum. Aracımın kapısında, camında, önünde kurşun izleri var.

Şahıstan şikayetçiyim çünkü küçük bir çocuğum var, ailem var, sorumlu olduğum kişiler var. İçinde biz de olabilirdik, farklı şeylerde olabilirdi. Ben aracımı evimin altına park etmiştim.

Silah sesine uyandım, baktım ki dışarda polis ekipleri var. Sonra aşağıya baktığımda polis arkadaşlar bizim aracın fotoğrafını çekiyorlar, hemen aşağıya inip baktığımda bizim araca sıktığını öğrendim” diye konuştu.

Ayrıca Güler, araçlarını park ettiklerinde oranın boş olduğunu ve kendilerinin çöp konteynerini oynatmadıklarını belirtti.

Polis ekipleri, olayda kullanılan ruhsatsız tüfeğe el koydu, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bakmadan Geçme