KONSİAD Başkanı Kaya: Milletimiz, 'İstikrar ve güven' dedi

Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD) Başkanı Ali KAYA 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerini zaferle tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tebrik mesajı yayınladı.

KONSİAD Başkanı Kaya: Milletimiz, 'İstikrar ve güven' dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Büyük bir erdemle ve demokratik bir duruşla gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminin ülkemize ve Milletimize Hayırlı olmasını temenni ediyorum. Milletimizin iradesiyle Seçilen ve seçimlerde gösterdiği başarıyla milletimizin teveccühünü kazanan Sayın Erdoğan’ı tebrik ediyorum. Türkiye’de bir defa daha milli irade tecelli etmiş ve milletimiz ferasetiyle tercihini yapmıştır. İkinci tur oylamasında milletimiz geleceğine ve demokrasiye sahip çıkarak, ülkemizin güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir defa daha ortaya koymuştur. Artık Seçim dönemi bitti. Dün, dünde kaldı. Bugün yeni şeyler söyleme zamanı. Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü kutladığımız bugünlere nasıl gelindiğini daha iyi anlama, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında daha huzurlu, mutlu ve müreffeh bir Türkiye için daha çok çalışma zamanı.

Başkan Kaya; Önümüzdeki yıllar ülkemiz için daha başarılı, umutlu ve güçlü bir süreçlerin olduğu Türkiye Yüzyılını konuşacağımız bir süreç olacaktır. Türkiye yüzyılı vizyonu ile daha güçlü bir Türkiye’nin inşa edileceği bir süreç olacaktır. Her zaman olduğu gibi bizler de bu süreçte güçlü ve müreffeh bir Türkiye’nin gelişmesine katkı sunmaya devam edecek, verilen taahhütlerin yerini bulması için mücadele edeceğiz. Bugünden bizler iş adamları ve iş dünyası olarak daha çok üretken bir misyon ile daha güçlü Türkiye için elimizden ne geliyorsa yapmamız gereken bir bilinçle çalışacağız. Zira güçlü ve müreffeh bir Türkiye için sorumluluğumuz ve görevlerimiz çok fazla. Bu vesileyle tekrardan 28 Mayıs genel seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, kazananın herkes olmasını temenni ediyor, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı bu başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Yeni görev alacak Konya Milletvekillerimiz başta olmak üzere tüm milletvekillerimize Muvakkiyetler diliyorum ” diye konuştu.

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme