Kontrolden çıkan kamyonetin kaza bilançosu: 1 Ölü, 3 Yaralı

Nazilli ilçesinde bulunan Aydın - Denizli Karayolu üzerinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, kamyonetin direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu kontrolden çıkarak takla attığı ve araçtan fırlayan sürücünün yaşamını yitirdiği, üç kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Nazilli ilçesinde, gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı. Kazanın, Nazilli ilçesi Aydın-Denizli Karayolu üzerinde Organize Sanayi Kavşağı mevkiinde gerçekleştiği bildirildi. Edinilen bilgilere göre, 48 BU 676 plakalı kamyoneti kullanan Aysu Öncel (29), henüz belirlenemeyen bir nedenle aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç, kontrolden çıkarak refüje çarptı ve takla attı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada sürücü Aysu Öncel olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan M.C., C.A. ve T.A. isimli üç kişi yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Aysu Öncel’in, evin tek çocuğu olduğu ve direksiyon eğitmenliği yaptığı belirtildi. Ailesi ve yakınları acı haber üzerine hastaneye akın ederken, olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri çalışma başlattı. Araçta bulunanların sağlık durumlarıyla ilgili detaylı bilgi verilmedi.

Kaza sonrasında trafikte aksamalar yaşandı ve olay yerinde uzun süre çalışma yürütüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylı incelemeler sürüyor. Kazanın neden meydana geldiği ve aracın hızlı mı olduğu gibi detaylar henüz netlik kazanmadı. Kazanın ardından bölgede güvenlik önlemleri alındı ve trafiğin normal seyrine dönmesi sağlandı.

Bakmadan Geçme