Konya 2. Tur seçimleri için sandığa gitti

Türkiye genelinde olduğu gibi Konya'da da Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci turu için oy veren vatandaşlar sandık başına gitti.

Konya 2. Tur seçimleri için sandığa gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

28 Mayıs sabah saat 08.00 itibari ile başlayan Cumhurbaşkanlığı ikinci turu seçimi için  Konyalı vatandaşlar sandık başında oy kullandı . 

 “VATANIMIZA MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN”
Seçimin vatan millet için hayırlı olmasını dileyen 84 yaşındaki Süleyman Sırrı Okumuş,” 84 yaşındayım bir vatandaş olarak bu yaşımda geldim görevimi yaptım.  Vatanımız, milletimiz için hayırlısı neyse onun olmasını isterim. Ülkemiz için kim hayırlısıysa vatandaşa kim hizmet edecekse onun olmasını isterim.” İfadelerini kullandı.


Vatandaşlık görevini yerine getirmek  için oy kullandığını söyleyen Tülay İldiz,” Ülkem için, çocuklarım için, hepimizin geleceği için, vatandaşlık görevim olarak oyumu da kullandım. Ülkemiz için hayırlı olsun dilerim.” Dedi.


Oyunu kullanıp ülkesi için temennilerde bulunan Ülkü Uzunöz,” Şuan çok mutluyum. İnşallah vatanımıza, milletimize hayırlı bir sonuç çıkar. Öyle ümit ediyorum ve o niyetle de oyumu kullandım.” şeklinde konuştu.
Konya 2. Tur seçimleri için sandığa gitti

Bakmadan Geçme