Konya 2023 'Hedefine El Ele Projesi' ödül töreni

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Konya İnsan Mektebi Gelişim Davamız kapsamındaki Konya 2023 Hedefine El Ele Projesinin ödül takdim töreni, 24 Haziran 2021 tarihinde İl Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleştirildi.

Konya 2023 'Hedefine El Ele Projesi' ödül töreni
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Proje kapsamında el ele veren anaokulu-anasınıfı, birleştirilmiş sınıf-ilkokul, özel eğitim sınıfı-özel eğitim okulu ve imam hatip ortaokulu-imam hatip lisesi toplam 1.205 okul tarafından yapılan faaliyetler, değerlendirme komisyonu tarafından incelenerek derecelendirmeye tabi tutuldu.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük yaptığı konuşmada böylesine önemli bir ödül töreni büyük bir salonda gerçekleştirmeyi arzu ettiklerini ama salgın şartlarının buna imkân vermediğini ifade etti. Konya genelinde el ele vererek çok önemli ve güzel çalışmalar ortaya çıktığını söyledi. Bu proje ile imkân farklılıklarının en aza indirgenerek başarının birlikte elde edildiğini vurgulayan Büyük, dereceye giren tüm okulları tebrik etti. Değerlendirme komisyonunda görev alan okul yöneticilerine de özellikle teşekkürlerini iletti.

Daha sonra her kategoriden ilk üçe giren ve mansiyon ödülü alan okullarımızın yöneticilerine ve değerlendirme komisyonu üyelerine belgelerini takdim etti.

Proje kapsamında dereceye giren okullarımız aşağıda belirtilmiştir:

Bakmadan Geçme