Konya'da AK Parti İl Başkanlığı'nda Basın Toplantısı gerçekleştirildi

14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinin gerçekleştirilmesinin ardından basın toplantısı gerçekleştirildi.

Konya'da AK Parti İl Başkanlığı'nda Basın Toplantısı gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya AK Parti İl Binası’nda gerçekleştirilen programa Konya AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya Milletvekilleri; Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Selman Özboyacı, Meryem Göka, Abdullah Ağralı, Mehmet Baykan, Ziya Altunyaldız, Latif Selvi, Mustafa Hakan Özer ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Said Kıyak, Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolulular katıldı.

 

"AK Parti her zaman olduğu gibi bu seçimi de açık ara açık önde tamamladı"

Düzenlenen programa katılım sağlayan herkese teşekkür eden Hasan Angı: “Cumhurbaşkanlığı seçiminin birinci turunu tamamlamış olduk. Başta şehrimize ülkemize ve aziz milletimize hayırlı olsun. AK Parti her zaman olduğu gibi bu seçimi de açık ara açık önde tamamladı. Bende bu vesile ile tüm milletvekillerimize çalışma Hayatında başarılar diliyorum. Seçim döneminde diğer partileri de takip ettiğinizi düşünüyorum. Nasıl bir tutum sergilediklerini seçim akşamında da seçim sonrasında da gördük. İlk sonuçlar açıklanmaya başladığı andan itibaren devletin ajansına istedikleri sonuçları alamadıkları için sözlerle saldırmaya başladılar ve bunu sürdürüyorlar. Bu durum artık bir seçim klasiği haline geldi. Oy alamadıkları bölgelere hakaret ediyorlar. Bunlara rağmen AK Parti seçimi açık ara önde tamamladı. Bize düşen 28 Mayıs’ta daha büyük bir farkla kazanmaktır.  Ben bu seçim için tüm halkımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

"Bu ekip Konya'nın hayallerini gerçekleştirmek için çalışacak"

Sözlerine başlamadan önce tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Uğur İbrahim Altay: “Yine kirli yüzleri görmeye başladık. 4 askerimiz ve bir güvenlik koruyucumuz şehit oldu. Terörle mücadelemiz aynı kararlılıkla devam edecek bundan kimsenin şüphesi olmaz olmasın. Seçimlerin ilk turu tamamlandı. Ben seçilen tüm milletvekillerimizi tebrik ediyorum, inşallah hep birlikte Konya'da güzel hizmetler yürüteceğiz. Bu ekip Konya'nın hayallerini gerçekleştirmek için çalışacak. Tüm adaylarımız sıra gözetmeden çok çalıştılar, Allah onlardan razı olsun. Bu dönem bizim için çok yoğun bir dönemdi hepimiz çok fazla çalıştık bunun en iyi şahidi de sizlersiniz. Elhamdülillah Cumhur ittifakı olarak Meclis'te çoğunluğu elde ettik. Ama henüz seçim tamamlanmadığı için biz yine çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Türkiye tüm dünyada tarihe geçecek bir katılımla sandığa gitti. İkinci turda da vatandaşlarımızdan yüksek bir katılım bekliyoruz. Bende vatandaşlarımızı aynı gayretle sandığa beklediğimizi buradan duyurmak isterim. Gençlerimiz büyük bir irade ve destek gösterdiler, amcalarımız teyzelerimiz bastonlarına dayanarak kimisi ise hastaneden getirilerek devletimiz var olsun diyerek oy kullanmaya geldiler. Bizde 28 Mayıs’ta aynı heyecanın tekrar oluşmasını arzu ediyoruz. 28 Mayıs'ta çok daha büyük bir farkla cumhurbaşkanımızı yeniden seçmeyi diliyoruz.” dedi

Konya'da Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi


Gerçekleştirilen toplantıda tüm Konya halkına teşekkür eden ve, seçimin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesini temenni eden Milletvekilleri Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Selman Özboyacı, Meryem Göka, Abdullah Ağralı, Mehmet Baykan, Ziya Altunyaldız, Latif Selvi ve Mustafa Hakan Özer; Konya için çalışacak olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ettiler.
 

Konya'da Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi

Bakmadan Geçme