Konya-Antalya Yolu Sağ Tüpü Kapatıldı

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Konya'dan Antalya'ya seyahat edecek olan sürücülerin dikkatine! Konya-Antalya Yolu'nun Demirkapı Tünelleri'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, Konya-Antalya istikametindeki sağ tüp kapatılarak, ulaşım servis yolundan sağlanacak.

Konya-Antalya Yolu Sağ Tüpü Kapatıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; Konya'dan Antalya'ya seyahat edecek olan sürücülerin dikkatine! Konya-Antalya Yolu’nun Demirkapı Tünelleri'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, Konya-Antalya istikametindeki sağ tüp kapatılarak, ulaşım servis yolundan sağlanacak.

Karayolları ekipleri tarafından gerçekleştirilecek bakım çalışmaları, güvenlik ve ulaşım konularındaki sorunları önlemek amacıyla planlandı. Bu kapsamda, Demirkapı Tünelleri'ndeki sağ tüpün kapatılmasıyla birlikte sürücüler, ulaşım servis yolunu kullanarak seyahat etmek durumunda kalacak.

Yol durumu bültenine göre; bu düzenlemenin geçici olduğu ve bakım çalışmalarının tamamlanmasının ardından normal trafiğin sağlanacağı belirtildi. Sürücülerin güzergahlarını planlarken bu durumu göz önünde bulundurarak seyahat etmeleri, olası trafik sıkışıklıklarından kaçınmaları önem arz ediyor.

Sürücülerin, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün güncel yol durumu bilgilerini takip etmeleri ve gidecekleri rotaya göre alternatif güzergahları değerlendirmeleri öneriliyor. Bakım çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise normal trafiğin sağlanmasıyla birlikte sürücülerin seyahatleri planlı ve güvenli bir şekilde devam edecek.

Özel Haber
Yorumlar 1
yaşar 15 Aralık 2023 15:41

Daha Yapilali ne olduda Bakim Yapilacak? Madem yinede bakim Yapilacaksa neden Bahar veya Yaz Yapilmaz,Bi kista Millete Eziyetten Baska bisii Degil

Bakmadan Geçme