• Haberler
  • Konya
  • Konya-Antalya Yolunda Demirkapı Tünellerinde Bakım ve Onarım Çalışmaları Nedeniyle Ulaşım Düzenlemesi

Konya-Antalya Yolunda Demirkapı Tünellerinde Bakım ve Onarım Çalışmaları Nedeniyle Ulaşım Düzenlemesi

Karayolları Genel Müdürlüğü, Konya-Antalya Yolu'nun Demirkapı Tünelleri'nde sağ tüpünde başlatılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülere önemli bir uyarı geldi. Yapım, bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği bölgede sürücülerin dikkatli olmaları ve belirlenen trafik kurallarına uymaları önemle vurgulandı.

Karayolları Genel Müdürlüğü, Konya-Antalya Yolu’nun Demirkapı Tünelleri'nde sağ tüpünde başlatılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülere önemli bir uyarı geldi.

Yapım, bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği bölgede sürücülerin dikkatli olmaları ve belirlenen trafik kurallarına uymaları önemle vurgulandı.

Demirkapı Tünelleri'ndeki çalışmalar nedeniyle ulaşım geçici olarak servis yolundan yönlendiriliyor. Sürücülerin belirtilen güzergahı kullanmaları ve trafik işaretleri ile işaretçilere dikkat etmeleri, seyahatlerini daha güvenli ve düzenli hale gelmesi için son derece önemli.

Karayolları ekipleri, yapılacak olan bakım ve onarım çalışmalarıyla ilgili olarak gerekli tedbirleri alsa bile sürücülerden olası trafik yoğunluğu ve zaman kaybı yaşamamak adına belirlenen yönlendirmelere uymalarını istiyor.

Sürücülerin bu geçici düzenlemelere dikkat etmeleri ve Karayolları Genel Müdürlüğü'nün güzergah ve trafik bilgilendirme bültenlerini düzenli olarak takip etmeleri, güvenli ve sorunsuz bir seyahat için önem arz ediyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme