Konya belediyesi yüzlerce personel alımı yapacak. Fırsatı kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediyesi, personel eksiğini gidermek için personel alımı yapacak. 11 ana branşta ve farklı branşlarda kadroya alınmak üzere toplam 304 yeni personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Konya belediyesi yüzlerce personel alımı yapacak. Fırsatı kaçırmayın!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi hizmet kalitesini artırmak ve var olan hizmetlerin aksamamasını sağlamak için ihtiyaç dahilinde belirli branşlarda personel alımı yapacak.  Konya Büyükşehir Belediyesi’nin, son zamanların en büyük personel alımı ilanını yayınladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan ilanda, itfaiye kamyon şoföründen yazılım geliştirme uzmanına, yazılım geliştirme mühendisinden tramvay bakım hattı işçisine, boyacıdan elektrikçiye kadar 11 farklı branşta toplamda 304 yeni personel alımı yapılacağı ifade edildi.

HANGİ MESLEKLERDE ALIM YAPILACAK?

Yazılım geliştirme uzmanı, yazılım geliştirme mühendisi, itfaiye kamyon şoförü, tramvay hat bakım işçisi, tramvay bakım elektrik ustası, tramvay bakım Mekanik Ustası, tramvay bakım torna ustası, tramvay bakım kaporta ustası, tramvay bakım kaynak ustası, tramvay bakım boya ustası, otobüs durak kaynak ustası braşlarında alım yapılacak.

İş başvurusu yapmak isteyen adaylar, https://isbasvuru.konya.bel.tr/anasayfa linkini tıklayarak, ilgili başvuru ekranına ulaşabiliyor. Bugün başlayan başvurular, bazı branşlar için 15 Haziran tarihinde, bazıları için ise 16 Haziran tarihinde bitecek.

Başvuru için gerekli şartlar da yine aynı linkte tüm detayları ile bildiriliyor.

Bakmadan Geçme