Konya Büyük Fuara Hazırlanıyor

Türkiye'nin en büyük tarım fuarlarından biri olan 20. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknoloji Fuarı, 5-9 Mart 2024 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Fuar, 6 ayrı salonda toplam 200 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayarak traktörlerden biçerdöverlere, tohumlama makinelerinden budama makinelerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunmaya devam edecek.

Türkiye'nin en büyük tarım fuarlarından biri olan 20. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknoloji Fuarı, 5-9 Mart 2024 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

Fuar, 6 ayrı salonda toplam 200 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayarak traktörlerden biçerdöverlere, tohumlama makinelerinden budama makinelerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunmaya devam edecek.

Fuarın açılış günü olan 5 Mart 2024'ten itibaren, ziyaretçiler fuarı 09.30 - 18.00 saatleri arasında gezebilecekler. 9 Mart 2024 ise 09.30 - 17.00 saatleri aralığında fuarın son günü olacak. Konya Ticaret Odası'nın resmi web sitesinde duyurulan bilgiler doğrultusunda, katılımcılar ve ziyaretçiler, fuarın sunduğu fırsatları değerlendirebilmek için yerlerini şimdiden ayırmaya davet ediliyor.

Fuar, tarım sektörünün önde gelen firmalarını ve sektöre yön veren profesyonelleri bir araya getirerek, sektördeki son teknolojik gelişmeleri sergileme ve paylaşma fırsatı sunacak. Tarımsal mekanizasyon ve tarla teknolojilerindeki yenilikçi ürünlerin tanıtılacağı etkinlik, sektöre yön verecek önemli buluşmalara ev sahipliği yapacak.

Katılımcılar, fuarın Konya Ticaret Odası'nın resmi web sitesi üzerinden sağlanan bilgiler doğrultusunda başvurularını gerçekleştirebilir ve sektördeki en son gelişmeleri takip etme fırsatını kaçırmamak adına yerlerini şimdiden ayırtabilirler. 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme