• Haberler
  • Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Sporseverleri Uluslararası Konya Yarı Maratonu'na Katılmaya Davet Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Sporseverleri Uluslararası Konya Yarı Maratonu'na Katılmaya Davet Etti

Konya Büyükşehir Belediyesi, Spor Konya Projesi çerçevesinde düzenlenecek olan Uluslararası Konya Yarı Maratonu'na kayıtların başladığını duyurdu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Sporseverleri Uluslararası Konya Yarı Maratonu'na Katılmaya Davet Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi, Spor Konya Projesi çerçevesinde düzenlenecek olan Uluslararası Konya Yarı Maratonu'na kayıtların başladığını duyurdu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 26 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan üçüncü Uluslararası Konya Yarı Maratonu'na tüm sporseverleri davet etti.

Başkan Altay, Konya'nın spor yatırımları ve uluslararası organizasyonlarla adını duyurduğu bir spor şehri haline geldiğini belirterek, Uluslararası Konya Yarı Maratonu'nun bu başarıya katkı sağladığını ifade etti. Başkan Altay, maratonun 21 kilometrelik Yarı Maraton, 10 Kilometre Koşusu ve Halk Koşusu olmak üzere üç farklı kategoride düzenleneceğini açıkladı.

Uluslararası Konya Yarı Maratonu'nun her geçen yıl katılımcı sayısını artırdığını vurgulayan Başkan Altay, geçen yıl 25 ülkeden sporseverin etkinliğe katıldığını belirtti. Başkan Altay, bu yıl düzenlenecek maratona kayıt yaptırmaya ve bu heyecana ortak olmaya tüm sporseverleri davet etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Selçuklu Otizmli Bireyler Vakfı (SOBE) iş birliğiyle düzenlenen maraton, "Hareketin Merkezinde Ol" ve "Koşmak için Engel Yok" sloganlarıyla aktif bir yaşam tarzının önemini vurguluyor. Kayıtların "konyayarimaraton.com" adresinden yapılabileceği belirtildi. Sporseverler, bu uluslararası etkinlikte sporun ve dayanışmanın keyfini bir arada yaşama fırsatını bulacaklar.

Bakmadan Geçme