Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Dünya Kışın Bisikletle İşe Gitme Günü' Etkinliği Düzenledi

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Dünya Kışın Bisikletle İşe Gitme Günü' münasebetiyle özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Belediye, bu özel günü çeşitli etkinliklerle kutlarken, bisiklet kullanımının teşvik edilmesi ve farkındalığın artırılması hedeflendi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Dünya Kışın Bisikletle İşe Gitme Günü' Etkinliği Düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi, "Dünya Kışın Bisikletle İşe Gitme Günü" münasebetiyle özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Belediye, bu özel günü çeşitli etkinliklerle kutlarken, bisiklet kullanımının teşvik edilmesi ve farkındalığın artırılması hedeflendi.
 Etkinlik kapsamında, sabahın erken saatlerinde işe bisikletle gelen personellere ve bisiklet yollarında pedallayan vatandaşlara atkı, bere ve eldiven setleri hediye edildi. Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, etkinliğe katılarak belediye çalışanlarıyla birlikte işe bisikletle geldi ve bisiklet kullanımının önemine vurgu yaptı.
Uslu, Türkiye'nin bisiklet şehri olarak bilinen Konya'da, bisiklet kullanımını artırmak adına çeşitli projeler gerçekleştirdiklerini belirterek, etkinliğe katılan personele teşekkür etti. Belediye personeli de bisiklet kullanmanın güvenli ve hızlı bir ulaşım alternatifi olduğunu ifade ederek, belediyenin bisiklet kullanımını teşvik eden projelerinden memnuniyetlerini dile getirdi.
 

Bakmadan Geçme