• Haberler
  • Konya
  • Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Filistin'in Dünü, Bugünü ve Yarını' Konulu Etkinlik Düzenliyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Filistin'in Dünü, Bugünü ve Yarını' Konulu Etkinlik Düzenliyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, İsrail'in Filistin saldırılarını sürekli gündemde tutmaya devam ediyor. Konya Okulu etkinlikleri kapsamında Filistin'in tarihi, mevcut durumu ve geleceğine dair önemli bir etkinlik düzenleyen Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Filistin'in Dünü, Bugünü ve Yarını' başlıklı etkinlikte Filistin Devleti Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Rana Abusıbaa'yı ağırlayacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi, İsrail’in Filistin saldırılarını sürekli gündemde tutmaya devam ediyor. 
Konya Okulu etkinlikleri kapsamında Filistin'in tarihi, mevcut durumu ve geleceğine dair önemli bir etkinlik düzenleyen Konya Büyükşehir Belediyesi, "Filistin’in Dünü, Bugünü ve Yarını" başlıklı etkinlikte Filistin Devleti Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Rana Abusıbaa’yı ağırlayacak.
Etkinlik, 23 Şubat Cuma günü saat 17:00'de Taş Bina Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek. Filistin'in tarihinin, bugünkü durumunun ve geleceğinin ele alınacağı etkinlikte Konya Büyükşehir Belediyesi, Filistin meselesine dikkat çekmeyi ve toplumun farkındalığını artırmayı amaçlıyor. Etkinlik, Filistin'e duyulan ilgi ve destekle birlikte, kültürler arası anlayışın güçlendirilmesine katkı sağlayacak.
Herkes etkinliğe ücretsiz olarak katılabilecek. Filistin Devleti Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Rana Abusıbaa'nın tecrübelerini paylaşacağı konferansın ardından izleyicilerin sorularına da yer verilecek.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme