• Haberler
  • Konya
  • Konya Büyükşehir Belediyesi, Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı Çalışmaları Nedeniyle U Dönüşünü Kapatıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı Çalışmaları Nedeniyle U Dönüşünü Kapatıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı'nda devam eden çalışmalar kapsamında, 5 Ocak Cuma günü (bugün) saat 10.00 itibarıyla İstanbul Caddesi'nde bulunan U dönüşünün kapatılacağını duyurdu.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı Çalışmaları Nedeniyle U Dönüşünü Kapatıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi, Fırat Caddesi üzerinde gerçekleştirilen Köprülü Kavşak çalışmalarının devam ettiğini belirterek, 5 Ocak Cuma günü itibarıyla Yeni İstanbul Caddesi'nde bulunan U dönüşünün trafiğe kapatılacağını bildirdi.

İlgili bölgedeki trafik düzenlemesi, sürücülerin güzergahlarını etkileyebilecek.

Açıklamada, "Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı çalışmaları kapsamında Yeni İstanbul Caddesi üzerinde bulunan U dönüşü (Fırat Caddesi ile Coşandare Caddesi kesişimi) 5 Ocak Cuma günü saat 10.00 itibarıyla trafiğe kapatılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Bu değişiklikle ilgili olarak sürücülere alternatif güzergahları kullanmaları ve trafik levhalarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunuldu.

Kapanan U dönüşünün trafiğe açılmasıyla ilgili olarak ise henüz bir bilgi verilmezken, sürücülerin güzergah değişikliklerine karşı dikkatli olmaları ve güzergahlarını önceden planlamaları önemle vurgulandı.

Bakmadan Geçme