• Haberler
  • Konya
  • Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Düzenlediği 'Değerlerle Ramazan Bilgi ve Kültür Yarışması'nın Kazananları Açıklandı

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Düzenlediği 'Değerlerle Ramazan Bilgi ve Kültür Yarışması'nın Kazananları Açıklandı

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin çocukların çok yönlü gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği 'Değerlerle Ramazan Bilgi ve Kültür Yarışması'nın kazananları belli oldu. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmanın finali büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Düzenlediği 'Değerlerle Ramazan Bilgi ve Kültür Yarışması'nın Kazananları Açıklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin çocukların çok yönlü gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği "Değerlerle Ramazan Bilgi ve Kültür Yarışması"nın kazananları belli oldu. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmanın finali büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.

Öğrencilerin kültür hazinelerine ve rekabet duygularına katkı sağlamak hedefiyle düzenlenen yarışmada, İlmihal, Siyer, Peygamberler Tarihi, Konya ve Konya Kültürü, Ramazan Kültürü, Genel Kültür, Bilim ve Teknoloji gibi 8 farklı tema altında bilgi yarışması yapıldı.

Finalde, İbn-i Sina, Yavuz Sultan Selim, Sarayönü, Melikşah, Sultan Alaaddin, Aliya İzzetbegoviç, Süleyman Şah ve Ilgın Lala Mustafa Paşa Bilgehaneleri yer aldı. Yarışmada birincilik, hem kız hem de erkek öğrenci takımlarında İbn-i Sina Bilgehanesi'ne gitti.

Yavuz Sultan Selim ile Melikşah Bilgehaneleri ikincilik ödülünü alırken, üçüncülük sırasını ise Sarayönü ile Ilgın Lala Mustafa Paşa Bilgehaneleri paylaştı.

Dereceye giren Bilgehanelere şampiyonluk kupaları takdim edilirken, tüm öğrencilere katılımları için teşekkür edildi. Bu etkinlik, Ramazan ayının neşesini tatlı bir hatıraya dönüştürerek öğrencilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Bakmadan Geçme