Konya Büyükşehir Belediyesi, Şehir Konferanslarıyla Gençlerle Buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde düzenlediği Şehir Konferansları ile öğrencilere eğitim, kariyer ve motivasyon konularında rehberlik sunmaya devam ediyor. Eğitim Danışmanı Gökhan Müftüoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen konferanslar, Çumra, Ereğli ve Ilgın ilçelerinde üniversite sınavına hazırlanan gençlerle buluştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Şehir Konferanslarıyla Gençlerle Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Şehir Konferansları, gençlerin eğitim ve kariyer yolculuklarında destek olmayı hedefliyor. 
Son olarak Çumra, Ereğli ve Ilgın ilçelerinde düzenlenen etkinliklerde Eğitim Danışmanı Gökhan Müftüoğlu, "Sınav Kazandıran Taktikler" konulu konferanslarını gerçekleştirdi.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde Müftüoğlu, sınavlara yönelik etkili stratejiler, başarıya giden yollar ve motivasyon konularında bilgi verdi. Hedef belirleme, hedefe odaklanma, sınav stresiyle başa çıkma ve sınav stratejileri gibi konularda öğrencilere önemli ipuçları sunan Müftüoğlu, deneyimleri ve önerileri ile gençlere rehberlik etti.
Konya Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılında da şehir konferansları düzenleyerek şehrin kültür, sanat ve eğitim hayatına katkı sağlamaya devam edecek. Farklı konu ve konuklarla gerçekleştirilecek programlar, gençlerin gelişimine destek olmaya devam edecek.
 

Bakmadan Geçme