Konya Büyükşehir Belediyesi, Üniversiteli Gençlere Özgür Filistin Bahar Kampı Düzenliyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, Filistin meselesine dikkat çekmek ve gençler arasında bilinç oluşturmak amacıyla 'Özgür Filistin Bahar Kampı' programını düzenliyor. Üniversiteli erkek öğrencilere yönelik gerçekleştirilecek kamp, 1-2-3 Mart tarihlerinde Atabey Gençlik Beyşehir Eğitim Kampı'nda gerçekleşecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Üniversiteli Gençlere Özgür Filistin Bahar Kampı Düzenliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi, Filistin meselesine dikkat çekmek ve gençler arasında bilinç oluşturmak amacıyla "Özgür Filistin Bahar Kampı" programını düzenliyor. Üniversiteli erkek öğrencilere yönelik gerçekleştirilecek kamp, 1-2-3 Mart tarihlerinde Atabey Gençlik Beyşehir Eğitim Kampı'nda gerçekleşecek.
Kampın detayları ve katılım koşullarıyla ilgili bilgilere ulaşmak için http://kuduscalismagrubu.com adresi ziyaret edilebilir. Sitede, kayıt için gerekli olan bilgilerin yanı sıra programın içeriği, konuşmacılar ve kamp süresince yapılacak etkinliklere dair detaylı bilgiler bulunuyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi, Filistin meselesine duyarlılık oluşturmayı ve gençler arasında bu konuda farkındalığı artırmayı hedeflediği Özgür Filistin Bahar Kampı’yla, katılımcılara Filistin'in tarihini, kültürünü ve günümüzdeki mücadelesini anlama fırsatı sunacak.
Eğitim kampının yanı sıra, katılımcılar arasında diyalog ve dayanışma oluşturmayı amaçlayan etkinlikler de düzenlenecek. Konya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin bu etkinlik aracılığıyla Filistin'e yönelik duyarlılık kazanmalarını ve küresel meselelere karşı daha bilinçli bireyler olmalarını desteklemeyi planlıyor.
 

Bakmadan Geçme