• Haberler
  • Konya
  • Konya Büyükşehir Çatalhöyük'ü Turizmin Odak Noktasına Taşıyor: 'Belleğin İzi Neolitik Kent Çatalhöyük' Sergisi

Konya Büyükşehir Çatalhöyük'ü Turizmin Odak Noktasına Taşıyor: 'Belleğin İzi Neolitik Kent Çatalhöyük' Sergisi

Konya Büyükşehir Belediyesi, Çatalhöyük'ü Türkiye'nin en çok konuşulan turizm destinasyonlarından biri yapma vizyonunu güçlendiriyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen 'Belleğin İzi Neolitik Kent Çatalhöyük' sergisi, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde 7 Ocak tarihine kadar ziyaretçilere kapılarını açıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, herkesi bu sergiye davet etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Çatalhöyük'ü Türkiye'nin en çok konuşulan turizm destinasyonlarından biri yapma vizyonunu güçlendiriyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen "Belleğin İzi Neolitik Kent Çatalhöyük" sergisi, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde 7 Ocak tarihine kadar ziyaretçilere kapılarını açıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, herkesi bu sergiye davet etti.

Altay, Çatalhöyük'ü Türkiye'nin tarih ve turizm için önemli bir merkez olan Çatalhöyük’ün tanıtılması için gösterdikleri çabayı dile getirerek, "Çatalhöyük yakın gelecekte en çok konuşulan turizm destinasyonlardan olacak. Kültür ve Turizm Bakanlığımız ile düzenlediğimiz ‘Belleğin İzi Neolitik Kent Çatalhöyük’ sergisi İstanbul Atatürk Kültür Merkezinde 7 Ocak tarihine kadar açık olacak" dedi.

Bakmadan Geçme