Konya Büyükşehir'den Dijital Eğitim Desteği: Son Başvuru Tarihi 31 Ocak

Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu, 2023 yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek açık lise ve mezun öğrencilere destek olmak amacıyla dijital eğitim platformunu hayata geçiriyor. Bu özel platform, öğrencilere geniş bir içerik yelpazesi sunarak sınavlara hazırlık süreçlerini daha etkili ve verimli bir şekilde geçirmelerine olanak tanıyor. Son başvuru tarihi ise 31 Ocak 2024…

Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu, 2023 yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek açık lise ve mezun öğrencilere destek olmak amacıyla dijital eğitim platformunu hayata geçiriyor.

Bu özel platform, öğrencilere geniş bir içerik yelpazesi sunarak sınavlara hazırlık süreçlerini daha etkili ve verimli bir şekilde geçirmelerine olanak tanıyor.

Dijital eğitim desteği kapsamında sunulan avantajlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Geniş İçerik: 25 yayınevi tarafından sağlanan 1.100 kitap ve 400.000 soru ile çözümler, öğrencilere kapsamlı bir sınav hazırlığı imkanı sunuyor.
  • Canlı Dershane: Haftada 22 saatlik canlı dersler, öğrencilere konuları daha iyi anlama ve sorularını çözme fırsatı sağlıyor.
  • Başarı Seviyesi Takibi: Anlık başarı seviyesi takibi ve öğrencilere özel soru setleri ile kişisel gelişimlerini takip etmelerine yardımcı olunuyor.
  • Çeşitli Kullanım Olanakları: Telefondan, tablettan, webten ve akıllı tahtadan kullanılabilen platform, öğrencilere esneklik sağlıyor.
  • Eğlenceli Düellolar: Eş zamanlı soru soran düellolar aracılığıyla öğrenciler arasında rekabet ortamı oluşturularak motive edici bir atmosfer sunuluyor.
  • Türkiye Geneli Denemeler: Öğrencilere sınav atmosferine uygun deneme sınavları ile gerçekçi bir deneyim yaşatılıyor.
  • Sürpriz Hediyeler: Dijital eğitim platformu, öğrencilere sürpriz hediyeler ve motivasyon artırıcı ödüller sunarak sınav hazırlığı sürecini daha keyifli hale getiriyor.
  • Yapay Zeka Desteği: Platform, yapay zeka destekli içeriklerle öğrencilere daha özelleştirilmiş bir öğrenme deneyimi sunuyor.

Son başvuru tarihi ise 31 Ocak 2024…

Özel Haber

Bakmadan Geçme