• Haberler
  • Konya
  • Konya Büyükşehir'in Anne-Kız Kampı Eğlenceli Geçti

Konya Büyükşehir'in Anne-Kız Kampı Eğlenceli Geçti

Konya Büyükşehir Belediyesi, çocukların sosyalleşmesi amacıyla gerçekleştirdiği Baba-Oğul Kampı'nın ardından kız çocukları ve anneleri için 'Anne-Kız Kampı' düzenledi. Beyşehir ve Taşkent'teki kamp alanlarında gerçekleşen etkinlik, 118 ailenin katılımıyla gerçekleşti.

Konya Büyükşehir'in Anne-Kız Kampı Eğlenceli Geçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi, gençler ve çocuklar için "Konya Modeli Belediyecilik" anlayışıyla çeşitli çalışmalar yürütüyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, çocukların sosyalleşmesi amacıyla gerçekleştirdiği Baba-Oğul Kampı'nın ardından kız çocukları ve anneleri için "Anne-Kız Kampı" düzenledi. Beyşehir ve Taşkent'teki kamp alanlarında gerçekleşen etkinlik, 118 ailenin katılımıyla gerçekleşti.

Erkek çocuklarının babalarıyla, kız çocuklarının da anneleriyle sosyalleşmesi, aralarında güçlü bağlar kurarak kaliteli zamanlar geçirmeleri amacıyla düzenlenen kamplar büyük ilgi görüyor.

Ağustos ayında düzenlenen Baba-Oğul Kampı'nın ardından Aralık ayında gerçekleştirilen Anne-Kız Kampı da coşkuyla tamamlandı.

118 ailenin yer aldığı Beyşehir ve Taşkent ilçelerindeki kamp alanlarında anneler ve kızları, 2 gece 3 gün birlikte eğlenceli zaman geçirdi.

Atabey Gençlik ve Eğitim Kampları kapsamında gerçekleşen etkinlikte, Beyşehir kamp merkezinde 58, Taşkent kamp merkezinde 60 anne ile kızları 2 gece 3 gün boyunca çeşitli etkinliklere katıldı. Sabah sporu ve yürüyüşü, geleneksel sokak oyunları, el sanatları, spor etkinlikleri, doğa aktiviteleri ve bilgi yarışmaları gibi birçok etkinlikle anne ve kızları keyifli bir zaman geçirdi.

Akşamları kamp ateşi etrafında sohbet eden katılımcılar, sıcak bir ortamda günü noktaladı.

Bakmadan Geçme