Konya Büyükşehir Zabıta Şeb-i Arus Öncesinde Denetimleri Arttırdı

Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Hazreti Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri öncesinde, şehirde oluşacak ziyaretçi yoğunluğu nedeniyle dilencilere yönelik denetimlerini arttırdı. Zabıta ekipleri ayrıca, Mevlana çevresinde bulunan lokanta, restoran ve işletmelerde hijyen, etiket ve fiyat kontrollerine özel bir önem veriyor.

Konya Büyükşehir Zabıta Şeb-i Arus Öncesinde Denetimleri Arttırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Şeb-i Arus öncesi denetimleri sıklaştırdı.

Zabıta ekipleri, 7-17 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan anma törenleri süresince şehir merkezinde yaşanabilecek sorunları önlemek amacıyla çalışmalarını yoğunlaştırdı. Dilencilik konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla broşürler dağıtan ekipler, aynı zamanda Mevlana çevresindeki işletmeleri denetleyerek hijyen, etiket ve fiyat kontrollerini artırdı.

Denetimler, anma törenlerinin devam ettiği süreç boyunca şehir merkezinde özellikle ana caddeler, trafik ışıkları, Mevlana Türbesi çevresi, İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi, Mevlana Kültür Merkezi çevresi, Mevlana Caddesi, Alaaddin Bulvarı ve Zafer yürüyüş yolunda yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Zabıta ekipleri, bu tedbirlerle vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde Mevlana'nın anma törenlerini takip etmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Bakmadan Geçme