Konya ÇYDD 'de, yeni yönetimini belirledi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Konya Şubesi'nin 15. Olağan kongresinde yeni yönetim belirlendi. Yapılan seçimde Halil Arıkan ÇYDD Konya Şubesi başkanlığına seçildi.

Konya ÇYDD 'de, yeni yönetimini belirledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ÇYDD’nin Konya şubesinde gerçekleşen kongreye yönetim kurulu ve dernek üyeleri katıldı. Kongrede 126  üyenin 61’i oy kullandı. Yapılan seçim sonucu yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: ÇYDD Konya Şube Başkanlığına Halil Arıkan seçilirken, Yönetim kurulu üyeleri de, Devrim Yavuz, Ayşe Bolluk, Ahmet Üresin, Ayşe Özesen, Fatma Sibel Ünsal ve Ahmet Ateş seçildi. 

ÇYDD Konya Şube Başkanı Halil Arıkan, “Kuruluşundan bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada çağdaş, bilimsel, laik, demokratik yolda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gönüllülerimiz ve üyelerimizle ve bağışçılarımızla dayanışarak, bursiyer ve gönüllü öğrencilerimize çağdaş, bilimsel, laik Cumhuriyete inanan demokrat aidiyet kazandırmak için eğitimlerimiz devam edecektir. İlkelerimiz doğrultusunda diğer demokratik kurumlarla dayanışmayı arttırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Derneğimize yeni genç üyeler kazandırıp, işleyiş eğitimleri tamamlandıktan sonra genç üyelere yönetimi teslim etmek temel çalışmamız olacaktır. Derneğimiz 188 Yüksek Eğitim Öğrencisine, 89 orta eğitim öğrencisi olmak üzere toplam 277 öğrencimize eğitim hayatları boyunca burs vermeye devam edeceğiz. Bu güne kadar eğitim bursu konusunda bize destek olan bağışçılarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme