• Haberler
  • Konya
  • Konya'da 3,5 yaşındaki çocuğa işkence: Vücudunda sigara söndürüp darp ettiler, anne ve sevgilisi tutuklandı!

Konya'da 3,5 yaşındaki çocuğa işkence: Vücudunda sigara söndürüp darp ettiler, anne ve sevgilisi tutuklandı!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde banyoda şiddete uğradığı iddia edilen 3,5 yaşındaki çocuk, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Çocuğun vücudunda sigara izleri ve sıcak su yanıkları tespit edilirken, olayla ilgili anne ve sevgilisi tutuklandı.

Konya'da 3,5 yaşındaki çocuğa işkence: Vücudunda sigara söndürüp darp ettiler, anne ve sevgilisi tutuklandı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Konya’nın Beyşehir ilçesi Avşar Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda yaşandı. Sevgilisi M.A.E. ile birlikte yaklaşık 4 ay önce apartmana taşınan H.A.’nın küçük oğlu M.D.Ç.’nin önceki gece uzun süre ağlaması üzerine komşular endişelenerek polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

KAPI AÇILIR AÇILMAZ POLİSE KOŞTU 

Adrese giden polis ekipleri, kapının açılmasıyla birlikte titreyip ağlayarak kendilerine doğru koşan küçük çocukla karşılaştı. Ekipler, çocuğun vücudunda darp izleri ve morluklar olduğunu fark edince anne H.A. ile sevgilisi M.A.E.’yi gözaltına aldı. Konya'da 3,5 yaşındaki çocuğa işkence: Vücudunda sigara söndürüp darp ettiler, anne ve sevgilisi tutuklandı!

CİNSEL İSTİSMAR BULGULARI TESPİT EDİLDİ 

Küçük M.D.Ç.’nin bedeninde farklı bölgelerde darp izleri, başında yara, göz çevresinde morluklar ve yanıklar tespit edildi. Beyşehir Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk incelemede çocuğun kafatasında travma, çok sayıda iç kanama ve cinsel istismara işaret eden bulgulara rastlandı. Durumu ağır olan çocuk, acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından Konya Şehir Hastanesi’ne sevk edilerek yoğun bakımda tedavi altına alındı. Konya'da 3,5 yaşındaki çocuğa işkence: Vücudunda sigara söndürüp darp ettiler, anne ve sevgilisi tutuklandı!

VÜCUDUNDA SİGARA SÖNDÜRÜLMÜŞ 

Hastanede yapılan muayenede çocuğun vücudunda sigara söndürüldüğü, kolları ve yüzünde darp izleri bulunduğu, vücudunda sıcak suya bağlı yanıklar olduğu belirlendi. Konya'da 3,5 yaşındaki çocuğa işkence: Vücudunda sigara söndürüp darp ettiler, anne ve sevgilisi tutuklandı!

TUTUKLANDILAR! 

Anne H.A. ve sevgilisi M.A.E., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Çocuk, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındı. 

 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!