Konya'da 4 tır birbirine girdi!

Konya'da 4 tane tırın birbirine girdiği zincirleme trafik kazası sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 3 tır şoförünün de yaralandığı bildirildi.

Zincirleme kaza, akşam saatlerinde Akşehir’de D-300 Karayolu Akşehir Tren Garı Kavşağı'nda gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, Konya'dan Afyonkarahisar yönünde seyir halinde gitmekte olan ve kırmızı ışıkta duran O.Y. yönetimindeki tıra aynı istikamette gitmekte olan H.K. yönetimindeki tır çarptı. 

S.Ç. yönetimindeki tır da H.K. yönetimindeki tıra, Nedim K. yönetimindeki tırın da S.Ç. yönetimindeki tıra çarpmasıyle birlikte zincirleme trafik kazası yaşandı. Hava şartlarının yoğun yağışlı olduğu için gerçekleşen kaza yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi intikal etti. Sağlık ekiplerinin olay yerinde gerçekleştirdiği denetimde tırın şoförü Nedim Kılıç'ın kabinde sıkışması sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Konya'da 4 tır birbirine girdi!

Hayatını kaybeden sürücünün cenazesi olay yerine intikal eden itfaiye ekipleriyle çıkarıldı. Kazada yaralanan diğer tır şoförleri S.Ç. (31), O.Y. (35) ve H.K. (48) ise sağlık ekiplerinin müdahalesiyle ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonucu yoğun yağışın da etkisiyle önlem alan polis ekipleri, trafik akışını düzenlemek ve güvenliği sağlamak üzere kazaya karışan araçların yoldan çekilmesinin ardından yol yeniden trafiğe açıldı. 
 

Bakmadan Geçme