• Haberler
  • Konya
  • Konya'da 5 kişinin hayatını kaybettiği kazada ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi

Konya'da 5 kişinin hayatını kaybettiği kazada ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi

Konya'da cumartesi akşamı yaşanan, 5 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı kazadan bir acı haber daha geldi. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi altında olan Emine Atalay hayatını kaybetti.

Konya'da 5 kişinin hayatını kaybettiği kazada ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya'da meydana gelen trafik kazasında, otomobilin yayalara çarpması sonucu 5 kişi hayatını kaybetmiş, 5 kişi ise yaralanmıştı. Ancak hastanede tedavi gören yaralılardan biri daha kaybedildi, böylece kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi.

Kaza, Cumartesi akşamı Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi Sancak Tramvay Durağı önünde meydana gelmişti. Sürücü Sefa S. tarafından kullanılan otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Fadime Aslan (52), kızı Sultan Aslan (33), torunları Fadime Aslan (7), Elif Aslan (14) ve Fadime Azra Atalay'ı (9) çarpmıştı. Olay yerinde hayatını kaybedenlerin yanı sıra, Emine Atalay (32) ve çocukları H.A. (11), A.C.A. (8), F.A. ile araçta bulunan C.N.Ö. yaralanmıştı.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören Emine Atalay, durumu ağırlaşarak hayatını kaybetti. Bu nedenle kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 6'ya çıktı. Diğer yaralılar ise halen hastanelerde tedavisi devam ediyor.

Bakmadan Geçme