Konya'da 7'den 70'e herkes bu sınavda buluştu!
Peygamber Sevdalıları tarafından düzenlenen Türkiye geneli Siyer Yarışması, Konya merkez ve 10 ilçede yoğun katılımla gerçekleştirilirken, her yaştan vatandaşın katıldığı organizasyon manevi bir buluşmaya sahne oldu.
Peygamber Sevdalıları tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Siyer Yarışması, Konya merkez ile birlikte 10 ilçede, toplam 10 sınav merkezinde yapıldı. Yarışmaya 7’den 70’e her yaştan vatandaş yoğun ilgi gösterdi.
Saat 11.00’de başlayan sınav, 12.30’da sona erdi. Dört farklı kategoride gerçekleştirilen Siyer Yarışması’na çocuklar, gençler ve yetişkinler katılarak Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) hayatını daha yakından tanıma fırsatı buldu.
Sınav sonrası değerlendirmelerde bulunan Konya Peygamber Sevdalıları Bölge Koordinatörü Celal Ödemiş, gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Siyer Yarışması’nın, Allah Resûlü’nün (s.a.v.) hayatını öğrenmeye ve bu örnek hayatı günlük yaşama taşımaya vesile olduğunu ifade eden Ödemiş, organizasyonun manevi yönüne dikkat çekti.
Ödemiş ayrıca, yarışmanın kaybedeni olmayan bir etkinlik olduğunu vurgulayarak, “Bu sınavda herkes mutlaka bir kazanım elde ediyor” dedi.



