Konya'da 70 bin TL değerinde kıyafet çalan hırsızlar yakalandı

Konya'da bir giyim mağazasını soyan hırsızların peşine düşen polis ekipleri, güvenlik kameralarını adım adım izleyerek 4 hırsızı evlerinde hırsızlık mallarıyla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Konya'da 70 bin TL değerinde kıyafet çalan hırsızlar yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meram İlçesi Sahibiata Mahallesinde giyim mağazası işleten bir kişi sabah iş yerine geldiğinde, iş yerinin kapısının kırıldığını ve içerideki malzemelerin eksik olduğunu fark ederek olayı polis ekiplerine bildirdi.

İş yerinde yapılan incelemelerde kasadaki bir miktar nakit paranın, çeşitli aksesuarların, erkek kıyafetlerinin çalındığı ve toplam zararın 70 bin TL olduğu tespit edildi. Hırsızların peşine düşen Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri çevre ve bölge kameralarını adım adım izledi.

İş yerinin bulunduğu sokaktan kamera görüntülerini takibe başlayan ekipler 25 farklı kamera görüntüsünü inceleyerek hırsızları adım adım takip etti. Sahibiata Mahallesinden çıkış yapan hırsızların en son İhsaniye Mahallesi Şan sokağa girişlerinin olduğunu ancak sokaktan çıkışlarının olmadığını tespit eden ekipler, sokak içerisinde detaylı çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda şüphelilerin evinin tespit edilmesi üzerine eve baskın yapıldı. Evde yapılan aramada iş yerinden çalınan kıyafetler, ayakkabılar, aksesuarlar ve hırsızlıkta kullanılan demir kesme makası ele geçirilerek el konuldu.

Polis ekiplerince gözaltına alınan olayın dört şüphelisi A.N., M.S., K.Ş. ve A.D. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bakmadan Geçme