Konya'da Bayram heyecanı

Bir gelenek haline gelen bayram öncesi alış-veriş telaşı devam ediyor. Ramazan Bayramı yaklaşırken bayramlık alış veriş için vatandaş çarşıya akın etti.

Konya'da Bayram heyecanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’da kıyafet satışı yapan mağaza sahibi Mevlüt Sarı, Ramazan Bayramına sayılı günler kala hazırlıklarını tamamladı. Her bayram olduğu gibi bu bayramda yoğunluğun fazla olduğunu söyleyen Sarı, normal zamanlarda satışların biraz daha durgun olduğunu belirtti. Genç yaşlı demeden bayram alış-verişi yapıp mağazaları doldurup taşıran vatandaş sayesinde esnafta halinden memnun olduğunu dile getirdi.

BU SENE HERKESTE PARA VAR
Bu yıl bayram öncesi satışlarından gayet memnun olduklarını söyleyen mağaza sahibi Mevlüt Sarı, vatandaşın bayrama günler kala maaşının yattığını bunun da esnafa olumlu yansıdığını ifade ederek. “Bu sene daha iyi, millette daha çok para var. Maaşların bayrama günler önce hesaplara yatması bizde de olumlu olarak yansıdı. Satışlardan memnunuz. Özellikle çocuk giyim de talebe yetişmekte zorlanıyoruz’ dedi.

İLK ALDIĞIN DOĞRUDUR
Mağazacılıkta sürekli insanlarla iletişim halinde oldukları için mesleğin göründüğü kadar kolay olmadığını söyleyen Mevlüt Sarı, “kıyafetlerde çok değiştirme var, sürekli iade oluyor bu yüzden ilk baktığın doğrudur” diyerek yakındı.  Vatandaşın bazı düşüncelerinin kendilerini incittiğine de dikkat çeken Sarı ‘Biz vatandaşlara yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu bazen yanlış anlaşılıyor. Bizim yüksek fiyatta ürün satmak istediğimiz yorumlarını ortaya çıkarıyor. Ancak biz her kalite ürünü vatandaşa sergileyip ürün hakkında bilgi veriyoruz. Bu da bizim için kırıcı yorumlara neden oluyor’ ifadelerini kullandı

BEYZA DEMİREL'İN ÖZEL HABERİ 

Bakmadan Geçme