Konya'da Bizim Okulumuz projesi devam ediyor

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan 'Bizim Okulumuz' Projesi, tüm ilçelerde belirlenen hedefler çerçevesinde uygulanmaya devam ediyor.

Konya'da Bizim Okulumuz projesi devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okulların ihtiyaçları ve imkânları nispetinde belirlenen hedefler; ilçe millî eğitim müdürlükleri, okul idareleri, öğretmen ve öğrenciler tarafından birlik ve beraberlik içinde gerçekleştiriliyor.

"Bizim Okulumuz" Projesiyle birlikte başlayan fiziki ortam iyileştirmeleriyle okullar yenileniyor.

Bu kapsamda;

Akşehir Süleyman Şah İlkokulunda Matematik Sokağı oluşturuldu.

Akşehir Şehit Selçuk Özer Anadolu Lisesinde okul merdivenlerindeki boşluklar değerlendirilerek güzelleştirildi; okulun dış cephe boyası ve çatı onarımı yapıldı.

Beyşehir Atatürk İlkokulu okul girişi yeniden düzenlendi.

Cihanbeyli Pınarbaşı Aşır Gökmen İlkokulu fiziksel gelişimin yanı sıra akademik olarak da süreci dinamik bir şekilde devam ettirdi.

Cihanbeyli Yeniceoba İhsan Geyik Çok Programlı Anadolu Lisesi güvenlik kamera ve kayıt cihazını yenileyerek okul daha güvenli hâle getirildi.

Hüyük Kıreli Şehit Kadir Kayhan İlkokulu ve Ortaokulunda Matematik Sokağı oluşturuldu.

Hüyük Yunus Emre Ortaokulunda koridorlar yenilendi.

Hüyük Selki Nilüfer Aydoğdu Ortaokulunda motivasyon amaçlı başarı merdiveni duvarı oluşturuldu.

Kadınhanı Atlantı Cumhuriyet Ortaokulu iç boyası ve stor perde çalışmaları tamamlanarak öğrencilerin kullanımına hazır hale getirildi.

Duvarlarından ve merdivenlerinden bilgi, resim eksik olmayan okul çalışması tamamlandı.

Karapınar Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu koridorları ve merdivenler görsellerle donatıldı. İstiklâl Marşı’nın kabulü vesilesi ile öğrencilerin ortaya koydukları “İstiklal Marşı” temalı eserler için okulda bir köşe oluşturuldu.

Karapınar Cumhuriyet İlkokulu fiziki ortamlarının iyileştirilmesi için okul koridorları öğrencilere hitap edecek şekilde düzenlendi.

Karatay Hamza Yerlikaya Spor Lisesinde müzik sınıfı duvar boyaması, süsleme ve sınıf dizaynı ile fiziki iyileştirmeler gerçekleştirildi. 

Karatay Vilayetlere Hizmet Götürme Birliği Anaokulunda giriş çıkış saatlerinde öğrenci ve velilere daha kaliteli hizmet sunabilmek için okul girişi yenilendi.

Karatay İstiklal Ortaokulunda tüm sınıflara ve koridorlara okulun ismini taşıyan saat takıldı; okulun çevresi, çehresi ve koridorları yenilendi.

Karatay Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Mart ayında öğrencilerin yanlış cevapladıkları sorular kişiye özel kitapçık hâline getirilerek bastırıldı ve öğrencilere teslim edildi.

Sarayönü Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulunda sınıfların ve koridorlarının fiziki iyileştirilmesi için çalışmalar yapıldı.

Selçuklu Melikşah Anaokulunda bahçe bakım çalışmaları yapıldı.

Seydişehir, Mahmut Esat Ortaokulunda öğretmenler tarafından duvarlar güzelleştirildi.

Yunak Atatürk İlkokulu okul içi duvarları renklendirildi. Okul müdürünün yapmış olduğu çizim ve renklendirmeyle okul güzelleştirildi.

Bizim Okulumuz Projesi kapsamında okullar tarafından hedeflerin gerçekleştirilmesi süreci 2023 Ağustos sonuna kadar devam edecektir.
 

Bakmadan Geçme