• Haberler
  • Konya
  • Konya'da Bu Belediye Başkanı Takdir Topladı! Böyle Destek Görülmedi!

Konya'da Bu Belediye Başkanı Takdir Topladı! Böyle Destek Görülmedi!

Kadınhanı Belediyesi, emeklilikte yaşa takılan (EYT) mağdurlarına yönelik bir çalışma başlattı. Bu çalışma kapsamında ilçe belediyesi, belirli bir süre çalışacak vatandaşları işe alarak emekli olmalarına katkı sağlıyor.

Kadınhanı Belediyesi, EYT şartlarını sağlamak için prim gün sayısını az kalan vatandaşlara destek olmak amacıyla örnek bir çalışma başlattı.

Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "EYT mağduriyetinin farkındayız ve bu konuda çözüm üretmek amacıyla çalışma başlattık. Amacımız, insanların hak ettikleri emekli maaşlarına kavuşmalarına yardımcı olmak. Bugüne kadar 100 kişi emekli oldu ve bu sayıyı artmaya devam ediyoruz" dedi.

Badem, çalışmanın ayrıntılarını da şöyle anlattı: "Bu çalışma kapsamında, prim gün sayısı az kalan vatandaşları belediyemizde istihdam ediyoruz. Belirli bir süre belediyemizde çalıştıktan sonra, emeklilik şartlarını sağladıkları takdirde emekli olabiliyorlar. Bu çalışma sayesinde, emekliliklerini gerçekleştiremeyen vatandaşlarımız, belediyemizin desteğiyle emekli olmanın mutluluğunu yaşıyorlar."

Kadınhanı Belediyesi'nin başlattığı bu çalışma, EYT mağdurları için umut verici bir adım olarak değerlendiriliyor. Çalışma, EYT mağdurlarının emeklilik hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlıyor.

Yorumlar 4
İşine geleni adam bu yandaşlarını ve şakşak cilarini alıyor 05 Aralık 2023 01:52

İşine geleni adam bu yandaşlarını ve şakşak cilarini alıyor

Aydin 01 Aralık 2023 14:26

Yandaş olabilirmi

O şimdi asker 01 Aralık 2023 10:04

Ya geçin böyle balon haberleri Seçim öncesi istenmeyen bı başkanı öne çıkarmak nedir tarafsız olun

Ahmet 29 Kasım 2023 19:58

Hani ya atlantidan kimse yok

Bakmadan Geçme