• Haberler
  • Konya
  • Konya'da Bugün Su Kesintilerinin Yaşanacağı Yerler

Konya'da Bugün Su Kesintilerinin Yaşanacağı Yerler

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, sürdürülebilir su hizmetini geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, altyapı çalışmalarının gerçekleştirilebilmesi için bazı bölgelerde su kesintilerine gidilmesi kaçınılmaz oluyor. İşte bugün Konya'da su kesintilerinin yaşanacağı yerler…

Konya'da Bugün Su Kesintilerinin Yaşanacağı Yerler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Müdürlüğü, sürdürülebilir su hizmetini geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çerçevede, altyapı çalışmalarının gerçekleştirilebilmesi için bazı bölgelerde su kesintilerine gidilmesi kaçınılmaz oluyor.

KOSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların bu kesintilerden etkilenmemesi ve bilinçli bir şekilde hareket edebilmeleri için SMS bilgilendirmesi yöntemini kullanıyor.

Vatandaşlar, su kesintileriyle ilgili bilgilere ulaşmak için KOSKİ'nin resmi web sayfasındaki su kesintileri ve arızalar kısmını ziyaret edebiliyorlar. Vatandaşlar, bu web sitesi ve mobil uygulama üzerinden, planlanan kesinti bölgelerini ve yaşanan arızaları detaylı bir şekilde görüntüleyebilme imkanına sahipler.

Özellikle son 24 saat içinde meydana gelen içme suyu ve kanalizasyon arızaları ile planlı kesintilere dair bilgiler, harita üzerinde interaktif bir şekilde sunuluyor. Bu sayede vatandaşlar, su kesintisi yaşanacak bölgeleri önceden takip edip gerekli önlemleri alabiliyor.

Konya genelinde yaşanan su kesintileri hakkında detaylı bilgilere ulaşmak ve güncel durumu öğrenmek için

TIKLAYINIZ…

Bakmadan Geçme