Konya'da çekiciyle çaldığı arabayı parçalatmak için sanayiye götürdü

Çaldığı arabayı bir süre itekleyerek götüren, sonrasında ise aracım bozuldu diye çekici çağırıp parçalatmak için sanayiye götüren şahıs, polis ekiplerinin yaptığı onlarca kamera çalışması sonucunda kısa sürede yakalanarak tutuklandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Konya'da çekiciyle çaldığı arabayı parçalatmak için sanayiye götürdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karatay İlçesi, Doğuş Mahallesinde akşam evinin önüne koyduğu arabayı, sabah işe gitmek için çıktığında bıraktığı yerde göremeyen M.G. olayı polis ekiplerine bildirdi. 

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

ONLARCA KAMERAYI İZLEYEN POLİSLER KISA SÜREDE YAKALADI

Polis ekipleri yapılan araştırmalar ve incelenen kamera görüntülerinde, şahsın hırsızlık suçunu nasıl gerçekleştirdiğini adım adım tespit etti. Şüpheli şahıs aracın kapısını zorla açarak arabaya bindi ancak düz kontak yaparak çalıştıramayınca aracı itekleyerek Fetih Caddesi üzerindeki bir petrolün arkasına getirdi. İnternet üzerinden oto kurtarıcı numarası bulan hırsız, arabasının bozulduğunu ve kendisinin sanayide çalıştığını söyleyerek çaldığı arabayı oto kurtarıcı ile Anadolu Sanayiye götürdü. Arabayı orada boş bir yere bıraktıran hırsız plakaları da sökerek çöpe attı.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI, ARAÇ SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Onlarca güvenlik kamerasını izleyen Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Oto Kurtarıcıyla irtibata geçerek aracı çalan hırsızın izine ulaştı.  Kimliği tespit edilen hırsız kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Hırsızın araç sahibiyle daha önceden tanıştığı ve aralarında husumet olduğu tespit edilirken sanayide boş bir yere bırakılmış olarak bulunan otomobil sahibine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve benzer suçlardan 4 adet kaydı bulunan hırsızlık şüphelisi Muhammet Yılmaz (19) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakmadan Geçme