• Haberler
  • Konya
  • Konya'da, cezaevinden izinli çıkan şahıs dehşeti yaşattı!

Konya'da, cezaevinden izinli çıkan şahıs dehşeti yaşattı!

Konya'da, cezaevinden izinli olarak serbest bırakılan bir kişi, dini nikahlı eşini kendisini aldattığı gerekçesiyle bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan kadın, hastanede yaşamını yitirdi.

Konya'da, cezaevinden izinli çıkan şahıs dehşeti yaşattı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Tatlıcak Mahallesi'nde bulunan tek katlı bir evde saat 21.30 civarında meydana geldi. İddiaya göre, geçen pazartesi günü cezaevinden izinli olarak çıkan N.S., dini nikahlı eşi Damla Dakım ile cep telefonlarında bulunan mesajlaşma nedeniyle kendisini aldattığı konusunda bir tartışma başlattı.

Tartışmanın ortasında N.S., yanında bulunan bir bıçakla Damla Dakım'ı bıçakladı ve olay yerinden hızla kaçtı. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri, olay yerine yönlendirildi. Ağır yaralı olan Damla Dakım, ilk müdahalenin ardından Konya Şehir Hastanesine sevk edildi. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis, 8 yıllık cezaevi geçmişi olan ve izinli olarak serbest bırakıldığı pazartesi gününden beri kayıp olan cinayet şüphelisi N.S.'yi yakalamak için çalışmalara başladı.

Bakmadan Geçme