Konya'da düzenlenen Türkiye güreş şampiyonasında üçüncü oldu

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından hafta sonu Konya'da düzenlenen şampiyonaya Yaşı tutmadığı için doktor raporuyla katıldı. Türkiye Güreş Şampiyonası'nda üçüncü oldu.

Konya'da düzenlenen Türkiye güreş şampiyonasında üçüncü oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya'da düzenlenen şampiyonaya katılan Edirne Şahi Spor Kulübünün 17 yaşındaki sporcusu İremnur Hatipler, yaşı tutmadığı için doktor raporuyla katıldığı Sümer Koçak 23 Yaş Altı Kadınlar Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya kazanma başarısı gösterdi. 

Kulüp başkanı Şamil Doğu Delen, yaptığı yazılı açıklamada, İremnur Hatipler'in kendinden yaşça büyük rakipleri karşısında önemli bir başarı elde ettiğini belirtti. Genç sporcu, 76 kiloda mindere çıktı ve Türkiye üçüncüsü oldu.

İremnur Hatipler'in gelecek vadeden bir sporcu olduğunu aktaran Delen, "Sporcumuzun yaşı küçük olduğu için şampiyonaya aile izni ve doktor raporuyla katıldı. Güzel de bir başarı elde etti. Sporcumuzu tebrik ediyorum. Aynı zamanda sporcumuzun babası olan başantrenörümüz Mustafa Hatipler, yardımcıları Taner Ergül ve Bilal Ersöz'e gayretli çalışmaları için ayrıca teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme