• Haberler
  • Konya
  • Konya'da eğitime kar engeli: Okullar tatil edildi!

Konya'da eğitime kar engeli: Okullar tatil edildi!

Konya'nın Taşkent ilçesinde etkisini artıran yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime geçici olarak ara verildi.

Konya'da eğitime kar engeli: Okullar tatil edildi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taşkent Kaymakamlığı tarafından yapılan duyuruda, özellikle buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olası risklere karşı tedbir alındığı belirtildi. Bu kapsamda ilçedeki tüm resmi ve özel okullarda 31 Aralık 2025 Çarşamba günü eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildiği açıklandı.

Konya'da eğitime kar engeli: Okullar tatil edildi!

Açıklamada ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Yetkililer, vatandaşların hava koşullarına karşı dikkatli olmalarını isterken, gelişmelere ilişkin yeni duyuruların resmi kanallardan paylaşılacağını bildirdi.

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!