Konya'da Ekrem İmamoğlu Rüzgarı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Konya Anıt Meydanında vatandaşlara seslendi. Anıt Meydanında kendisini bekleyen vatandaşlara HZ. Mevlana'nın sözleriyle hitap etmeye başlayan İmamoğlu, ' Sevginin, hoşgörünün ve kardeşliğin şehrindeyiz.' dedi. Edinilen bazı bilgilere miting alanında takribi 10 bin kişi olduğu belirtildi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Konya'da Ekrem İmamoğlu Rüzgarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Sevginin, hoşgörünün ve kardeşliğin şehrinde olduğunu belirten İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,  “Konya çok şanslı. Bu toprakların vicdanı, bu toprakların erdemi, bu toprakların ahlakı. Belki doğum yeridir Konya. Çünkü burada Hz. Mevlana yaşadı. Sevginin, hoşgörünün ve kardeşliğin şehrindeyiz.” sözlerine yer verdi. 

“HAYATIM BOYUNCA BU SÖZLERE LAYIK OLMAYA ÇALIŞTIM”
HZ. Mevlana’nın ‘Ya olduğun gibi görün, Ya da göründüğün gibi ol’ sözlerine değinen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,  “Ya olduğun gibi ya göründüğün gibi ol. Bu sözlere hayatım boyunca layık olmaya çalıştım, layık olmaya Konya'da, Mevlana'nın memleketinde söz veriyorum, layık olacağım.” dedi. 

“SİZLERLE BERABER BU MEMLEKET ÇOŞACAK”
Ekrem İmamoğlu, kendisini dinleyen kalabalığa dönerek şu ifadeleri dile getirdi: Beni bu meydanda dinleyen hemşerilerimden, dostlarımdan, sevgili çocuklardan, gençlerden, hanımefendilerden ve beyefendilerden isteğim şu. Sizlerle beraber bu memleket coşacak. Bu milletin evlatlarıyla coşacak.” 

"BANA TAŞ ATILMADI, MİLLETE TAŞ ATILDI"
Erzurum’da taş atan 150- 200 kişiyi tepki göstermeye değmeyeceğini söyleyen İmamoğlu, “Öyle bir birleşeceğiz ki, adı ne biliyor musunuz, 86 milyonun birleşmesi. Bir kişi bile açıkta kalmayacak, bir kişi bile dışarıda kalmayacak, bir kişi bile soğukta kalmayacak. Herkesi kucaklamaya geliyoruz. Sizlere Erzurum'dan selam getirdim. 150-200 kişiyi yuhalamaya bile değmez. Hepsini konuşacağız.  Size canım dadaşların, Nene Hatun'un torunları Erzurumluların selamını getirdim. Bana taş atılmadı, millete taş atıldı. Demokrasiye taş atıldı.” ifadelerine yer verdi. 

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Konya'da Ekrem İmamoğlu Rüzgarı
Konya'da Ekrem İmamoğlu Rüzgarı
Konya'da Ekrem İmamoğlu Rüzgarı

Bakmadan Geçme