Konya'da engelli dostları ödüllerini aldı

Gönül Gözü Derneği engelli dostu olan kişi ve kurumlara düzenlediği bir törenle 'Engelli Dostu' plaketi verdi. Törende Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Engelli dostu Belediye Başkanı, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ise Engelli dostu kaymakam olarak ödüllerini aldı.

Konya'da engelli dostları ödüllerini aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir otelde düzenlenen ödül törenine Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin, Dernek yönetim kurulu üyeleri sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve ödül almaya hak kazananların yanı sıra çok sayıda basın kuruluşu temsilcisi katıldı. Şahin Gönül Gözü Derneğinin 12 yıllık bir dernek olduğunu söyleyerek sözlerine başladı.  Devriş Ahmet Şahin "başta engelliler olmak üzere yurt içi ve yurtdışında yaşayan ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak ve bunun yanı sıra günden güne yozlaşmakta olan kültürümüze katkı sunmak için ‘’ Toplumsal Bilinç ve Millî Hassasiyet ‘’ çerçevesinde halka faydalı hizmetler sunmak adına kuruldu." ifadelerini kullandı.

Bu 12 yıl zarfında samimiyetlerine inanan bir avuç onurlu insanın desteği ile binlerce engelli birey ile tanışma ve yüzlercesine imkânları dâhilinde yardım ettiklerini dile getiren Şahin ‘ Konya ve Karaman’ın merkez ve taşra mahallelerinden Suriye’de Afrin bölgesine ve Türkiye’den Kırım’da yaşayan engelli bireylere tekerlekli sandalye göndererek ilklere imza attık’ dedi.

Şahin sözlerini ‘ Bu onurlu mücadelede dernek çalışmalarımıza, yaptığımız işin kutsiyetine ve bizim samimi niyetimize güvenerek dernek olarak alan el ile veren gece gündüz demeden gönüllü olarak bu mücadeleye katkı sunan, emek harcayan dernek yöneticilerimize ve dernek gönüllülerine sonsuz şükranlar sunarım’ cümleleriyle tamamladı. Ardından plaket törenine geçirildi.  

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin Engellei dostu Kaymakam olarak plaketini alırken "Engelli vatandaşlarımızın heran yanlarında olmak onların ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için çalışıyoruz. Bu anlamda bizlere destek veren ve yön gösteren Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı sayın Şahin ve yönetimine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Dernek tarafından plaket verilenler ise Ahmet Müjdeci - Akşehir Müftüsü-Engelli Dostu MüftüHasan Kılca - Karatay Belediye Başkanı-Engelli Dostu Belediye Başkanı, Muharrem Karabacak-Konesob Başkanı-Engelli Dostu Oda Başkanı Özgür Ulaş Yiğit - Eğitim-İş Konya Şube Başkanı-Engelli Dostu Sendika Başkanı Ramazan Erkoyuncu - Pankobirlik Başkanı-Engelli Dostu Çiftçi Kuruluşu  Başkanı Hacı Ömer Güler - Türktob Başkanı –Engelli Dostu Çiftçi Kuruluşu Başkanı Ender Kalkan - Akşehir Ticaret Odası Başkanı-Engelli Dostu İş İnsanı Esin Çelebi Bayru-Uluslararası Mevlana Vakfı Başkanı-Engelli Dostu Kadın Aktivist Enes Kırlı - Yılsan Engelli Araçları –Engelli Dostu İş İnsanı Dr.Rıdvan Peker-Engelli Dostu Siyasetçi Alper Tunga Yücel-Alp Chef  Av.Serap Akça-Engelli Dostu Hukukçu Ali Bal –Engelli Dostu İş İnsanı  Zerrin Enveroğlu –Engelli Dostu  Eğitimci&Ressam Süleyman Karaca -Engelli Dostu İş İnsanı Cennet Beyza Ardahan –Engelli Dostu Gazeteci-Yazar Av.Özge Ortaköy Atalay-Engelli Dostu Hukuçu Dr.Mimar Alihan Keskin –Engelli Dostu Mimar Şerife Tunç Engelli Dostu Siyasetçi 
 

Bakmadan Geçme