Konya'da esnafı gasp eden suç makineleri tutuklandı

Konya'da daha önceden tanıdıkları esnafın kırtasiye dükkanına gidip silah çekerek parasını ve aracını gasp eden suç makineleri, polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu yakalandı. Çok sayıda suç kaydı olan 2 şüpheli tutuklandı.

Konya'da esnafı gasp eden suç makineleri tutuklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’da kırtasiye dükkanı işleten M.K.’nin daha önceden tanıdığı 2 kişi iş yerine gelerek silah çekti. Kasada bulunan 5 bin TL ile M.K.’nin babasına ait aracı silah zoruyla gasp eden şüpheliler olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

M.K.’nin ihbarı üzerine olayla ilgili çalışma başlatan Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, onlarca güvenlik kamerasını izleyerek şahısların izine ulaştı. Gasp Büro Amirliği ekiplerince yapılan titiz çalışmalar sonucu yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı.

GASPÇILARDAN BİRİNİN 51, DİĞERİNİN İSE 21 SUÇ KAYDI ÇIKTI    

Yakalanan şüphelilerden Özcan Y. (25) Silahla Yağma, Kasten Yaralama, Hırsızlık, Uyuşturucu Madde Bulundurma, Kullanma ve daha birçok suçtan 51 adet suç kaydı ve 5 ayrı dosyadan yakalama kararı olduğu, diğer şüpheli Ahmet K. (31)  ise aynı suçlardan 21 adet suç kaydı olduğu tespit edildi.

Gasp Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan 2 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakmadan Geçme