• Haberler
  • Konya
  • Konya'da 'Gazze İnsanlığın Geleceği' konulu panel düzenlenecek

Konya'da 'Gazze İnsanlığın Geleceği' konulu panel düzenlenecek

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Gazze İnsanlığın Geleceği' konulu bir panel düzenleyerek, Gazze'deki insani durumu ve geleceğini masaya yatıracak. Panel, alanında uzman akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi, "Gazze İnsanlığın Geleceği" konulu bir panel düzenleyerek, Gazze'deki insani durumu ve geleceğini masaya yatıracak. Panel, alanında uzman akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşecek.

Konya'da gerçekleştirilecek olan "Gazze İnsanlığın Geleceği" paneli, Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Okulu etkinlikleri çerçevesinde düzenleniyor. Taş Bina Kültür Sanat Merkezi'nde saat 20.00'de başlayacak olan panel, Gazze'deki insani durumu ve geleceğini ele alacak.

Panelde, Gazze konusunda uzmanlaşmış akademisyenler Prof. Dr. Ömer Türker, Prof. Dr. Tahsin Görgün ve Doç. Dr. İbrahim Halil Üçer konuşmacı olarak yer alacaklar. Panel, Gazze'deki insani krizin boyutlarını, bölgenin siyasi ve ekonomik durumunu, ayrıca Gazze'nin geleceğine dair çeşitli bakış açılarını ele alacak.

Panel, şu ana başlıkları içerecek:

•    Gazze'de Mevcut Durum: İnsani Krizin Boyutları
•    Bölgenin Siyasi ve Ekonomik Durumu: Gazze'ye Dair Farklı Bakış Açıları
•    Gazze'nin Geleceği: Umut Işığı Var mı?

Panel ücretsiz olarak tüm halka açık olacak. Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Okulu etkinlikleri kapsamında düzenlediği panellerle şehir sakinlerini çeşitli konularda bilinçlendirmeyi ve farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme