Konya'da genç kız bir anlık sinirle babasını hâkim karşısına çıkardı!

Konya'da geçtiğimiz aylarda lise son sınıf öğrencisi kız, babasının kendisini darp ettiği yönünde emniyete giderek şikâyette bulundu. Daha sonra genç kız, şikayetinden vazgeçse de hâkim karşısına çıkan baba, beraat etti. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Konya'da genç kız bir anlık sinirle babasını hâkim karşısına çıkardı!

Konya’da geçtiğimiz aylarda lise son sınıf öğrencisi kız, babasının kendisini darp ettiği yönünde emniyete giderek şikâyette bulundu. Daha sonra genç kız, şikayetinden vazgeçse de hâkim karşısına çıkan baba, beraat etti. 

 

Konya’da geçtiğimiz aylarda yaşanan olayda 12’nci sınıf öğrencisi genç kız, babasının kendisini darp ettiği iddiasıyla polise şikâyette bulundu.

Daha sonra şikayetinden vazgeçen genç kız, babasına sinirlendiği için böyle bir yalan söylediğini ve daha sonra şikayetinden vazgeçtiğini ifade etti.

Buna rağmen kamu davasına dönüşen olayda baba, hâkim karşısına çıktı. Konya Adliyesi’nde görülen duruşmada küçük kız, babasının kendisini darp etmediği yönünde ifade verdi.

Küçük kızın duruşmadaki ifadelerini değerlendiren mahkeme heyeti, babanın beraat etmesine karar verdi. 


“KIZIMI HİÇBİR ŞEKİLDE DARP ETMEDİM”


Duruşmada baba “Kızımın eğitim gördüğü okulda müdür beni aradı. Ve kızımın birkaç gündür okula gelmediğini söyledi.

Ben de bunun üzerine kızımın arayarak nerde olduğunu sordum.

 
Bu konu yüzünden aramızda tartışma çıktı. Kızım bana sinirlenip, , ‘beni dövdüler diye şikâyet etmiş’ kızımı hiçbir şekilde darp etmedim. Annesi de şahit.” dedi. 

“BABAM BENİ DÖVMEDİ”


Hâkim karşısına çıkan Küçük kız, ise, “Babam, seni İngilizce kursundan alırım deyince benim de moralim bozuldu. Yeni tanıştığım birkaç kız arkadaş,

‘babanı şikâyet et’ deyince ben de emniyete gidip, babam beni darp etti yönünde şikâyette bulundum. Ancak öyle bir durum yok babam beni dövmedi.

Çok pişmanım” diye konuştu. Bunun üzerine mahkeme heyeti babanın beraatine karar verdi. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme