• Haberler
  • Konya
  • Konya'da gençlere KPSS desteği: İlk deneme sınavı tamamlandı

Konya'da gençlere KPSS desteği: İlk deneme sınavı tamamlandı

Ilgın Belediyesi, Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) hazırlanan gençlere yönelik başlattığı ücretsiz deneme sınavı maratonunun ilk etabını başarıyla gerçekleştirdi.

Ilgın’da sınava hazırlık sürecindeki adayların bilgi seviyelerini ölçmek, sınav heyecanını yenmelerini sağlamak ve gerçek sınav provası sunmak amacıyla düzenlenen Lisans KPSS Deneme Sınavı tamamlandı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği deneme sınavı organizasyonu, ilçe genelindeki KPSS maratonunda önemli bir destek adımı oldu.

BAŞKAN APİL: “GENÇLERİMİZİ SONRAKİ SINAVLARA BEKLİYORUZ”

Deneme sınavının ilk etabının sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirten Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil, gençlerin geleceğe hazırlık süreçlerinde her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Sınava katılan tüm öğrencilere ve organizasyonda emeği geçen eğitimcilere teşekkür eden Başkan Ömer Apil, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Lisans KPSS deneme sınavımızın ilk etabını tamamladık. KPSS maratonunda netlerini artırmak ve gerçek sınav provası yapmak isteyen tüm gençlerimizi bir sonraki sınavlarımıza bekliyoruz. Katkı sunan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!