Konya'da Gençlere Yönelik Yeni Tesislerin Açılışı Dualarla Gerçekleştirildi

Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi ile Şefik Can Parkı 3. Etabı'nın açılışını gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediye ​​​​​​​Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehrin ihtiyaçlarına odaklanarak gerçek belediyecilik anlayışını vurguladı. 'Sosyal medyadan ve reklamdan ibaret olmayan, fiziki olarak şehrin her bölgesine hizmet eden bir belediyecilik anlayışı' dedi. Açılış törenine katılanlar, yapılan yatırımların şehre ve gençlere önemli katkılar sağlayacağını vurguladılar.

Konya'da Gençlere Yönelik  Yeni Tesislerin Açılışı  Dualarla Gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi ile Şefik Can Parkı 3. Etabı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Altay, şehrin ihtiyaçlarına odaklanarak gerçek belediyecilik anlayışını vurguladı. "Sosyal medyadan ve reklamdan ibaret olmayan, fiziki olarak şehrin her bölgesine hizmet eden bir belediyecilik anlayışı" dedi. Açılış törenine katılanlar, yapılan yatırımların şehre ve gençlere önemli katkılar sağlayacağını vurguladılar.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, bölgenin en büyük ihtiyaçlarından birinin sosyal tesis olduğunu belirterek, yeni yapılan tesisin gençlere eğitim ve spor alanında önemli hizmetler sunacağını ifade etti. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da, belediyeciliğin şehrin gelişimine katkı sağlayan bir süreç olduğunu ve yapılan yatırımların şehre değer kattığını dile getirdi.

Başkan Altay, açılış konuşmasında, şehitleri anarak başladı ve ardından yapılan yatırımların önemini vurguladı. Şefik Can Parkı'nın üçüncü etabı ile Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi'nin gençlere ve şehre önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Yapılan yatırımların şehre hayırlı olmasını temenni etti.

AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi ise eğitimin önemine vurgu yaparak, yapılan yatırımların gençlerin eğitim ve gelişimine katkı sağlayacağını belirtti. Konuşmaların ardından Şefik Can Parkı 3. Etap ile Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi'nin açılışı dualarla yapıldı.

Bakmadan Geçme